Schuur Expert uw parketvloer specialist

Parketvloer schuren

Parketvloer laten schuren?

Parketvloer schuren

Een houten parketvloer behoort tot de populairste vloeren. Het zijn houten planken in verschillende maten die de vloer bedekken. Het geeft uw woonkamer een warme en natuurlijke uitstraling. Ondanks dat u de vloer goed onderhoud komt er een moment dat de vloer niet meer in goede conditie is. Uw parketvloer is niet meer de mooiste en eigenlijk toe aan vervanging. Een nieuwe parketvloer voor uw woning brengt hoge kosten met zich mee. In plaats van een nieuwe parketvloer te kopen is het raadzaam om uw oude vloer weer als nieuw te maken. Dit doet u door de vloer te laten schuren, en daarna te laten lakken of in de olie te zetten. Uw houten vloer laten schuren en lakken doet u bij Parket Schuren Alkmaar. Wij zijn onderdeel van Schuur expert parketschuurspecialist. Schuur expert is een landelijke organisatie en heeft meer dan 25 jaar ervaring in parket schuren en lakken. Ook voor uw houten vloer laten schuren bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons veelzijdige aanbod op Schuur.Expert en geef uw woning een volledig nieuw uiterlijk zonder de hoge aanschafkosten van een nieuw parket.

Wanneer kiest u ervoor om de parketvloer te vernieuwen

Wanneer uw parketvloer vol zit met krassen, deukjes, kleurverschil en de glans heeft plaatsgemaakt voor een doffe uitstraling, lijkt het onmogelijk om uw houten vloer weer mooi te krijgen. Of u heeft misschien waterschade gehad aan uw houten vloer. U weet dan zeker een nieuwe vloer nodig te hebben en ziet op tegen de hoge kosten hiervan. Gelukkig kunt u uw houten vloer laten schuren door een parketspecialist. Parket schuren en lakken of parket schuren en oliën is een goede optie om uw houten vloer weer een compleet nieuw uiterlijk te geven.

Parketvloer gaat een leven lang mee en geeft waarde aan uw huis

Parketvloeren die goed zijn gelegd gaan een leven lang mee. Alleen door intensief gebruik ontkomt u er niet aan dat parketvloeren gaan slijten. Gelukkig is het vaak niet nodig om de hele parketvloer te vervangen. Laat uw parketvloer schuren en lakken of uw kunt uw parket schuren en oliën. Na het schuren door een parketspecialist is uw parketvloer weer als nieuw. U kunt jaren vooruit zonder dat u de hele vloer hoeft te vervangen. Parket schuren en oliën of parket schuren en lakken geeft u daarom veel voldoening. Uw oude, doffe vloer ziet er na de behandeling weer als nieuw uit. Mensen die bij u op bezoek komen zullen denken dat u uw hele vloer heeft vernieuwd. Naast dat schuren van uw parket u veel plezier geeft, is het ook zeker de moeite waard om te laten doen voor de waarde van uw huis

Parketvloer schuren uitbesteden

Het lijkt misschien een simpel klusje om zelf aan de slag te gaan met uw parket schuren. Bedenkt u echter voordat u hier zelf aan begint dat parket schuren een vak apart is. Een houtenvloer schuren is een specialisatie waar u niet zomaar zonder kennis zelf aan kunt beginnen. U dient kennis te hebben van verschillende machines. Daarnaast kunt u uw vloer beschadigen als u niet met de juiste machines en de juiste korrel schuurpapier werkt. Bent u onervaren dan is de kans groot dat u fouten gaat maken. U denkt te besparen door het zelf te doen, maar beschadigingen die hierdoor worden veroorzaakt laten renoveren door een specialist zorgen uiteindelijk voor hogere kosten. En in het ergste geval is alsnog een compleet nieuwe parkvloer nodig. Het advies is dat u parket schuren het beste kunt uitbesteden aan een parketschuur specialist. Dit om tijd te besparen maar vooral om teleurstellingen te voorkomen.

Voorwerk parket schuren

Voordat er met het parket schuren gestart kan worden zijn er eerst voorbereidende werkzaamheden nodig. Vanzelfsprekend moet de parketvloer of houten vloer schoon en leeg zijn. Naast meubels zullen ook overzetplinten, afdeklijsten, spijkers en schroefjes en eventuele lijmresten verwijderd moeten worden. Om kosten te besparen kunt u dit ook zelf doen voor de start van het schuren. Bent u niet in de gelegenheid om dit zelf te doen, dan doen wij dat uiteraard graag voor u.

Hoe gaat parket schuren in zijn werk?

Om een houten vloer weer als nieuw eruit te laten zien wordt er een heel klein laagje afgeschuurd. Dit schuren gebeurt met schuurpapier of een parketmachine. Onze parketspecialist van Schuur Expert schuurt de hele bestaande vloer inclusief de kantjes met diverse soorten schuurpapier. Ook alle putjes en krasjes worden eruit geschuurd. Na het schuren kunt u ervoor kiezen om de parketvloer te lakken of in de olie te zetten. Kiest u alleen voor schuren dan zal het parket schuren één dag duren. Kiest u ook voor het lakken van uw vloer, dan zullen de werkzaamheden twee dagen duren. Het is belangrijk om rekening te houden met de droogtijd. Tijdens deze droogtijd mag er niks in aanraking komen met de vloer om vlekken te voorkomen. Na deze behandeling zult u de vloer niet meer herkennen, deze zal als een nieuwe vloer lijken. Aan het einde van de werkzaamheden maken we de vloer uiteraard helemaal stofvrij voor u. Zo kunt u stressvrij van uw mooie nieuwe vloer genieten. 

Met Parket Schuren Alkmaar wordt uw vloer weer als nieuw

Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij van Parket Schuren Alkmaar alles van parket schuren. De meest beschadigde parketvloeren hebben wij gezien en weer tot nieuw opgeknapt. Onze ruime ervaring als parketschuurspecialist zorgt ervoor dat u altijd goed en eerlijk advies op het gebied van parket renovatie van ons krijgt. Onze parketschuurspecialisten scholen voortduren bij en is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Wanneer u ons uw parketvloer laat renoveren bent u verzekerd van de beste kwaliteit die blijvend is. Laat u door onze experts informeren en kies voor een nieuwe uitstraling van uw woning.

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

  • Krassen en deukjes in uw parketvloer
  • Kleurverschillen door zonlicht
  • Tijd voor andere uitstraling of kleur
  • Bij (water)schade aan uw houten vloer
  • Bij uitbreiding van uw houten vloer
  • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheidend op 5 punten;
Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Als wij alle informatie over de vloer hebben, heeft u binnen 24 uur een opmaat gemaakte offerte in huis.

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Kom met mij in contact

Vragen over parket schuren?

Ik leg u graag uit wat onze behandeling parket schuren inhoud en wat dit met u vloer doet. Maak een vrijblijvende afspraak met me dan kom ik graag bij u langs om dit aan u uit te leggen.