Parket schuren

Parket reinigen

houten vloer reinigen of onderhoudsbeurt

Parket reinigen

Zelfs uw mooie parketvloer is aan slijtage onderhevig en zal gedurende de jaren toch wat van zijn glans verliezen. Als u dat constateert, denk dan in eerste instantie aan het laten reinigen van uw parket. Het is de goedkoopste optie om weer een zo goed als nieuwe vloer te krijgen.

Is er bij u thuis sprake van lichte kleurverschijnselen en is uw parketvloer weliswaar iets aangetast en vuil maar nog niet toe aan een schuurbeurt? Dan is het reinigen van uw parket een uitstekende optie. De specialisten van Parket Schuren Alkmaar, een onderdeel van het landelijk opererende parket schuur specialist, zijn als geen ander in staat om uw vloer weer zo goed als nieuw op te leveren. Gasten zullen denken dat u een nieuwe vloer heeft laten leggen. Niets is echter minder waar. De schuur expert is als geen ander in staat je vloer weer helemaal mooi te maken. Laat dat maar aan ze over, ze hebben immers al een kwart eeuw ervaring. Dat zit dus wel snor. Neem vandaag nog contact op met de experts in Alkmaar, en u bent snel weer eigenaar van een vloer om trots op te zijn.

Koop niet meteen een nieuwe vloer, denk eerst aan het laten reinigen van uw parketvloer

Parket reinigen kunt u zien als een volledige opknapbeurt van de vloer. En dat in een vroeg stadium. De vloer is dan weliswaar enigszins aangetast, voor een ingrijpende ingreep als machinaal schuren is het nog te vroeg. Onze specialisten in parket onderhoud doen niet alleen aan het reinigen van parket, ze kunnen de vloer ook voorzien van een beschermlaag. Zo is parket schuren en oliën een prima optie als u graag een zo goed als nieuwe vloer wenst. Alles begint echter met het reinigen houten vloer. Behalve parket schuren en oliën is ook parket schuren en lakken een mogelijkheid. Een ding is daarmee zeker. Op het moment dat de vloer in uw woonkamer ogenschijnlijk iets minder wordt, is het nog niet meteen tijd om een nieuwe vloer te kopen. Dan kunt u prima een beroep op onze vakmensen doen.

Parket reinigen

En zo blijft de vloer ook la lange tijd in topconditie

Meteen kijken naar een nieuwe vloer is echter vaak wel wat er gebeurt als een vloer wat minder wordt. Totaal onnodig en veel te duur ook. Parket reinigen en goed parket onderhoud maken dat u na het reinigen en eventueel het aanbrengen van een beschermende olie een vloer heeft waarmee u nog jarenlang vooruit kunt. De specialisten zullen na het parket reinigen advies geven over het beste parket onderhoud. Bekijk snel onze webshop in onderhoudsmiddelen voor houten vloeren. Zo is uw vloer niet alleen mooi, zo blijft de vloer ook in topconditie. Het reinigen houten vloer is een vak apart. U kunt prima zelf proberen de kwaliteit van reinigen houten vloer te evenaren, dat gaat u echter niet lukken. Onze specialisten namelijk, hebben heel erg veel ervaring en beschikken over de beste materialen. In alle gevallen levert parket reinigen u een niet van nieuw te onderscheiden vloer op.

Een nieuwe vloer kopen kan altijd nog

Parket reinigen gaat niet ten koste van de kwaliteit van de vloer en de meeste mensen zullen alleen aan parket reinigen denken als kleurverschil is ontstaan of sprake is van kleurverschijnselen. Voor u ook maar iets ander doet, is het altijd zeer verstandig om eerst met de specialist in parket onderhoud in te schakelen. Een nieuwe vloer kopen kan altijd nog. Ook vanuit kostentechnische overwegingen kunt u beter kiezen voor parket reinigen of voor parket schuren en oliën of het laten reinigen houten vloer. Dat bespaart u de aankoop van een nieuwe vloer en dus heel erg veel geld. Onze ervaren medewerkers kunnen perfect aangeven wat nog wel of niet mogelijk is met de vloer. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de staat van de vloer.

Eerst wordt de vloer geïnspecteerd, dan volgt een offerte en pas dan starten de werkzaamheden

Parket reinigen is ene uitstekende optie als er sprake is van lichte verkleuringen op uw parketvloer. Door te kiezen voor het reinigen van de houten vloer, wordt ook de stoflaag op uw vloer verwijderd. Zo ziet u, ook voor het weghalen van vuil en stof is schuren niet eens altijd nodig. Goed reinigen door specialisten kan al afdoende zijn. En zo is het laten reinigen van uw parket een uitstekend idee. Onderhoudsmiddelen kopen bekijk onze webshop in onderhoudsproducten voor houten vloeren

Over de exacte kosten is heel moeilijk iets te zeggen

Uiteraard gaan de parketschuurspecialisten uit Alkmaar niet zomaar aan de slag. Ze inspecteren eerst uw vloer en u krijgt vervolgens een scherpe offerte voorgeschoteld. Bent u akkoord, dan gaan de parketreinigers snel aan de slag. De werkzaamheden zullen gemiddeld genomen een dag bezig zijn om u een zo goed als nieuwe vloer aan te bieden. Kijkt u ’s ochtends maar eens goed naar de vloer, ’s avonds is de vloer namelijk onherkenbaar mooi. Over de exacte kosten is moeilijk iets te zeggen. Dat ligt aan de oppervlakte natuurlijk en zeker ook aan de staat van de vloer. Soms is parket reinigen niet voldoende en zal er licht geschuurd moeten worden. En zo wordt voor elke vloer maatwerk geleverd. Uiteraard vergeten de parketreinigers niets. Ze nemen alles mee en kunnen na het reinigen kunnen ze prima een beschermende olie of wax aanbrengen. Met de specialisten in huis krijgt u gevraagd en ongevraagd advies, steeds met als doel om u een zo fraai mogelijke vloer aan te bieden.

Laat uw parket reinigen en u bespaart ongelooflijk veel geld

Conclusie? Dat u bij wat beschadigingen of kleine verkleuringen aan de vloer niet meteen hoeft te kijken waar u een nieuwe vloer kunt kopen. Uw eigen vloer kan vaak nog gemakkelijk een periode mee. Het scheelt u ongelooflijk veel geld en levert u een vloer op die niets onder doet voor een nieuwe vloer. Wat wilt u eigenlijk nog meer?

 

Praat met onze adviseur

Contact met

Robert van Leeven

Robert is onze adviseur van de regio Alkmaar. Bij vragen over deze behandeling neemt u contact op met onze adviseur Robert van Leeven.

Kom met mijn in gesprek

Vragen over uw vloer?

Ik leg u graag uit wat onze olie behandeling inhoud en wat dit met u vloer doet. Maak een vrijblijvende afspraak met me dan kom ik graag bij u langs om dit aan u uit te leggen